Timișoreanca Alina Vidican e la pământ, totul se prăbuşeste în jurul ei! După despărţirea de Borcea, afacerile din SUA ale blondei au ajuns în ruină!

Nu mai e un secret că afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Pe vremea când era măritată cu Cristi Borcea, Alina a devenit manager sau preşedinte la trei companii înregistrate în America, toate activând în domeniul imobiliar: „ACB USA, LLC”, „ACB USA Properties Inc” şi „AIVID USA Properties Inc”.

CITEȘTE ȘI: Centru educaţional fabulos, lângă Timișoara

Afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Nu a depus bilanţurile anuale

Mai mult, ea a înfiinţat şi compania “Pintea Properties of Florida”, condusă în acte de mama ei, Maria Vidican. În ultimii ani, afacerile au fost neglijate de Vidican, mai ales că a intervenit şi divorţul de Borcea.

Asfel, toate aceste firme figurează în prezent ca inactive, pentru că nu s-au depus bilanţurile anuale ale acestora.

Afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină.

Restaurantul e în grija unor prieteni

Informaţiile arată că afacerile din SUA ale Alinei Vidican sunt în ruină. Pe numele fostei soţii a lui Borcea se mai află şi firma “Capone Star, LLC”, înfiinţată în 2011, cea prin care îşi desfăşoară activitatea restaurantul cu specific românesc „La Vendetta”.

CITEȘTE ȘI: Video. Situație incredibilă în traficul din Timișoara. O bătrână împinge o mașină pentru a elibera calea autobuzului 40

De restaurant se ocupă nişte prieteni români ai Alinei, pentru că ea nu locuieşte tot timpul în SUA, scrie wowbiz.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Timișoreanca Alina Vidican e la pământ, totul se prăbuşeste în jurul ei! După despărţirea de Borcea, afacerile din SUA ale blondei au ajuns în ruină!

  1. dar cine e pitipoanca asta? vreo parasuta care umbla din club in club doar doar o mai agata vreu mafiot care sa o intretina… isi merita pe deplin soarta

  2. Pe p…….a a venit si tot pe aia se duce sa nu speri nici o data sa faci mare branza din ceva pentru ce nu a-i transpirat banii veniti din combinatii ca ale ei au aceasi soarta ca si banii castigati la poker

  3. Capone star, LLC ,specific Romanesc in USA.? :)))))))))) probabil in NYC si the miri de ce stau cu burta-n😂😂😂😂😂😂😂😂

Lasă un răspuns