Robu: „Sunt un primar-jucător, nu unul figurant”

robu 10

Nicolae Robu a ţinut să explice motivele care au stat la baza deciziei de a majora anumite taxe şi impozite locale.

Primarul Timişoarei a declarat că îşi asumă hotărârea luată, fiind conştient că măsura nu este una foarte populară, însă extrem de necesară.

CITEȘTE ȘI: Este oficial: Cel mai aşteptat program Rabla a intrat în vigoare. Cum puteţi lua vouchere pentru a vă schimba frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

Concret, în lipsa unui sprijin guvernamental şi a limitelor la care sunt supuse finanţările europene, Robu avea de ales dintre două variante de lucru, după cum a declarat: „prima, în care să las fiscalitatea aşa cum este şi să mă lamentez că nu am bani, fiindcă mi-i iau miticii şi a doua, prin care să cresc fiscalitatea locală, să afectăm foarte puţin cetăţenii, iar mediul economic, doar într-o manieră acceptabilă, dar să creăm fonduri suplimentare la bugetul local.

Era o obligaţie să optez pentru cea de-a doua variantă, mai nepopulară, mai dătătoare de bătăi de cap, dar singura onestă în raport cu oraşul şi cu cetăţenii acestuia.

Unii nu vor înţelege acest lucru, dar se vor bucura şi ei de realizările pe care le voi face. Sunt un primar-jucător, care vrea să lase ceva în urma lui, nu unul figurant”, a declarat Robu.

CITEȘTE ȘI: Tensiuni şi jigniri într-o instituţie din Timişoara. Un angajat este persecutat pentru că a vrut să… recupereze un prejudiciu!

Pentru a ilustra nevoia de bani mai mulţi la bugetul local, Nicolae Robu a anunţat că s-a încheiat elaborarea temei de proiect pentru porţiunea dintre Calea Lugojului şi Calea Buziaşului, aferentă Inelului IV de circulaţie.

„Am spus că Inelul IV este o prioritate şi iată că el prinde viaţă. Tema de proiect se referă atât la drumul din Calea Lugojului până în Calea Buziaşului, cât şi la podul care va fi construit peste Bega, anume în zona Străzii Ştrandului”, a adăugat primarul Timişoarei.

premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Robu: „Sunt un primar-jucător, nu unul figurant”

  1. Figurant sigur nu, poate „figura”. Jucator, da, doar ca nu unul care-si duce echipa spre castig. Cam ca si aia care-si joaca banii la cazinou, banii nostri, noi pierdem, cazinoul castiga, si stim cine e „cazinoul”.

  2. Nea micRobule, ce ar fi să mergi matale la Bocsig, în curtea mămicii matale și să joci acolo bambilici, nu aici pe banii noștri. Lasă-ne pe noi în pace că avem destule probleme și fără cele generata de paranoia matale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *