Robu și Drăgoi, la braț prin Singapore

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și administratorul public Sorin Drăgoi, proaspăt recăsătorit, pleacă împreună la Singapore, la World Cities Summit.

La eveniment, care va avea loc în perioada 10-14 iulie, participă numeroși primari de mari orașe din întreaga lume, de pe continentul european confirmându-și prezența 17 reprezentanți.

Principala temă a lucrărilor sunt oportunitățile de dezvoltare a orașelor, în așa fel încât să se adopte metode inovative de gestionare a provocărilor tradiționale legate de locuințe, transport, finanțarea infrastructurii, precum și durabilitatea mediului.

Se va discuta despre inovațiile care ar putea fi adoptate de liderii orașelor în așa fel încât calitatea vieții locuitorilor să fie îmbunătățită și nu compromisă. Într-un asemenea context este de așteptat ca Nicolae Robu să revină la Timișoara cu tot felul de idei noi.

Nu se știe dacă mai-marii urbei vor pleca alături de doamnele lor sau nu, după cum nu s-a precizat oficial cum vor fi achitate cheltuielile cu această deplasare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns