Robu şi-a dat demisia printre lacrimi

Nicolae Robu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. Măsura a fost anunţată joi seară, în cadrul unei şedinţe extrem de furtunoase a filialei, la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Demisia lui Robu a fost cerută de 26 de primari, prin vocea edilului din Dudeştii Noi, Alin Nica.

Când acesta a făcut solicitarea, restul primarilor s-au ridicat în picioare. Nicolae Robu a declarat că, în aceste condiţii, el nu mai poate continua în fruntea filialei şi i-a anunţat pe liberalii timişeni să-şi caute alt candidat pentru alegerile locale din 2020.

„Nu mai pot respira acelaşi aer cu voi”, a spus primarul, după care a izbucnit în lacrimi.

De asemenea, şi Dan Diaconu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Timişoara. Printre altele, primarului Timişoarei i s-a reproşat lipsa de flexibilitate şi refuzul de a lucra în cadrul unei echipe. Demisia lui Nicoale Robu survine în urma eşecului înregistrat de PNL Timiş în alegerile locale, unde partidul a fost devansat de PSD chiar şi în Timişoara.

Nicolae Robu era preşedinte al PNL Timiş din primăvara anului 2010.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Robu şi-a dat demisia printre lacrimi

  1. Trebuia sa renunte la aceasta functie din martie 2011 cand era in incompatibilitate intre sef partid si rector al universitatii Politehnica. Noua lege a invatamantului stipula aceasta incompatibilitate dar Robu afirmase ca legea nu este pentru el si/sau madam Andronescu si ca se va aplica pentru urmatorul rector!

  2. a plins crocodilu’ – pacat ca n-a plins ca gineresu’ a semaforizat la misto toata Timisoara … sau cand si-a luat cele 10 apartamente din soarelui – si toate pe o strada!

  3. …si ne-ai adus-o si pe Gorghiu in judet asa de capul dumitale d-le Robu. Asta este rezultatul politicilor de „Yesman” pe care ati dus-o la virf in judetul asta dupa ce va-ti aliniat in spatele unei „fuste” de doamna cu aere de domnisorica.

Lasă un răspuns