Robu şi-a dat demisia printre lacrimi

Nicolae Robu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. Măsura a fost anunţată joi seară, în cadrul unei şedinţe extrem de furtunoase a filialei, la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Demisia lui Robu a fost cerută de 26 de primari, prin vocea edilului din Dudeştii Noi, Alin Nica.

Când acesta a făcut solicitarea, restul primarilor s-au ridicat în picioare. Nicolae Robu a declarat că, în aceste condiţii, el nu mai poate continua în fruntea filialei şi i-a anunţat pe liberalii timişeni să-şi caute alt candidat pentru alegerile locale din 2020.

„Nu mai pot respira acelaşi aer cu voi”, a spus primarul, după care a izbucnit în lacrimi.

De asemenea, şi Dan Diaconu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Timişoara. Printre altele, primarului Timişoarei i s-a reproşat lipsa de flexibilitate şi refuzul de a lucra în cadrul unei echipe. Demisia lui Nicoale Robu survine în urma eşecului înregistrat de PNL Timiş în alegerile locale, unde partidul a fost devansat de PSD chiar şi în Timişoara.

Nicolae Robu era preşedinte al PNL Timiş din primăvara anului 2010.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Robu şi-a dat demisia printre lacrimi

  1. …si ne-ai adus-o si pe Gorghiu in judet asa de capul dumitale d-le Robu. Asta este rezultatul politicilor de „Yesman” pe care ati dus-o la virf in judetul asta dupa ce va-ti aliniat in spatele unei „fuste” de doamna cu aere de domnisorica.

  2. a plins crocodilu’ – pacat ca n-a plins ca gineresu’ a semaforizat la misto toata Timisoara … sau cand si-a luat cele 10 apartamente din soarelui – si toate pe o strada!

  3. Trebuia sa renunte la aceasta functie din martie 2011 cand era in incompatibilitate intre sef partid si rector al universitatii Politehnica. Noua lege a invatamantului stipula aceasta incompatibilitate dar Robu afirmase ca legea nu este pentru el si/sau madam Andronescu si ca se va aplica pentru urmatorul rector!

Lasă un răspuns