Robu și-a dat demisia din fruntea PNL Timiș. Favoritul pentru funcţia de preşedinte interimar

Nicolae Robu: "Cum poate scăpa Timișoara de calamitatea numită Fritz? Dându-i-l contracandidat pe Robu"

Nicolae Robu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Timiș. Cererea i-a fost înaintată lui Ludovic Orban, un exemplar al acesteia fiind trimis și pe grupul de comunicare electronică în care sunt înscriși membrii Biroului Politic Județean al PNL Timiș.

Nicolae Robu a specificat, în cerere, că decizia a fost luată ca urmare a faptului că a pierdut alegerile de la Primăria Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt noii primari din Timiş. Surprize uriaşe la Lugoj, Dumbrăviţa, Giarmata, Parţa şi Săcălaz

În aceste condiții, urmează ca structura centrală să desemneze un președinte interimar, favorit fiind Alin Nica, noul președinte al Consiliului Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Robu și-a dat demisia din fruntea PNL Timiș. Favoritul pentru funcţia de preşedinte interimar

  1. Robu a pierdut pe mana lui. Era prea sigur pe el si devenea arogant si jignitor daca il critica cineva. A uitat ca este primar si s-a crezut Imparat atotstiutor. Fritz a venit cu multe idei noi si are avantajul ca nu are nici un fel de legaturi cu Mafia politica din Romania. Demisia de onoare e un pas obligatoriu intr-o lume civilizata, si pentru asta Robu merita respect.

  2. fritz a venit cu … nu mai vorbiti tampenii. in „viziunea mea” fritz bate campii. a fost vot clar anti-robu. e cert ca nu merita alt mandat, dar … fritz?! sunteti i m b e c i l i. punct!

  3. Fritz va avea viata grea. Sa nu asteptam la minuni. Sunt curios cu ce incepe. Robu a murit pe „limba lui”, prea a exagerat. Toata lumea trebuia sa stea cu capul aplecat, numai el avea dreptate, ca el e Geoarge Dracu’. A primit block el ca persoana – nimeni nu are ceva cu PNL-ul. Il salutam pe dl Nicolae, gest frumos la sfarsit de drum, totusi are ceva carte… nu??? Sa-i fie primit!!! Iar noua sa ne fie mai bine, atat imi doresc. O luam iar de la capat… Oare pana cand??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *