Robu se pregătește de luptă cu… Craina!

Nicolae Robu face un prim pas pentru a testa opțiunea timișorenilor la viitoarele alegeri locale. Primarul a inițiat un sondaj pe Facebook, în care urmărește să afle poziția timișorenilor față de oferta politică din iunie.

Prima întrebare se referă la opțiunea din 2012 a alegătorilor, urmează apoi simpatia asupra unui partid sau altul, pentru ca a treia întrebare să vizeze clar formațiunea politică pe care timișorenii ar vota-o la alegerile locale.

În fine, cea mai interesantă întrebare lansată de Robu, cea de-a patra, se referă la candidatul pe care îl preferă timișorenii pentru funcția de primar.

În cercetarea proprie, liderul PNL introduce candidații ALDE, M10, PMP, UDMR, UNPR sau eventuali independenți, care nu au fost încă stabiliți, întrebarea limitându-se la o formulă generală.

Singurul nominalizat clar este candidatul PSD Timiș, acesta fiind Marius Craina.

Interesant este că pesediștii nu au anunțat încă cine se va duela cu Robu la primărie, însă liderul PNL Timiș a primit deja informația că medicul Marius Craina va fi cel nominalizat și a luat startul în cursă!

Probabil, au mai rămas ”cârtițe” din timpul USL…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Robu se pregătește de luptă cu… Craina!

Lasă un răspuns