”Robu să dea banii înapoi!”

Primarul Nicolae Robu a cheltuit, într-una dintre vacanțele trecute, peste 3.000 de euro pentru convorbiri telefonice. Pe seama acestei facturi pe care o suportă toți timișorenii s-a vorbit atât de mult, încât consilierul PSD Alfred Simonis vine cu o soluție: Robu să dea banii din buzunarul propriu.

”Cred că ar fi o rezolvare bună și pentru domnul primar, că să nu se mai vorbească întruna de această factură”, spune Simonis, care i-a găsit lui Robu și un înlocuitor.

”Adevăratul primar al Timișoarei este city-managerul Sorin Drăgoi, așa se spune prin primărie. Când este vorba de o decizie bună, angajații spun că a venit de la domnul Drăgoi, iar când e o măsură proastă, e inițiativa domnului Robu. Asta spun oamenii din primărie, dar și la partid, la PNL Timiș, am auzit că ar fi șef Dan Popa. Robu e în plus”, afirmă Simonis.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “”Robu să dea banii înapoi!”

  1. Penisache, da tu banii inapoi, aia pe care i-ai umflat de la Aeroport, unde ai fost numit pentru marea calitate de a fi un pesedist comunist! Aia luati moca, fara sa treci pe la servici.
    PS:Amicii tai interlopi ce mai fac? Te mai iubesc?Vine iarna, Austria, partie…stii tu!

  2. Simonis asta e atat de penibil, are niste comentarii banale si total deplasate. E un mascarici de doi bani. Nu vei ajunge niciodata primar in Timisoara, oricat efort ai depune, nu ai valoare, esti foarte slab pregatit.

Lasă un răspuns