”Robu să dea banii înapoi!”

Primarul Nicolae Robu a cheltuit, într-una dintre vacanțele trecute, peste 3.000 de euro pentru convorbiri telefonice. Pe seama acestei facturi pe care o suportă toți timișorenii s-a vorbit atât de mult, încât consilierul PSD Alfred Simonis vine cu o soluție: Robu să dea banii din buzunarul propriu.

”Cred că ar fi o rezolvare bună și pentru domnul primar, că să nu se mai vorbească întruna de această factură”, spune Simonis, care i-a găsit lui Robu și un înlocuitor.

”Adevăratul primar al Timișoarei este city-managerul Sorin Drăgoi, așa se spune prin primărie. Când este vorba de o decizie bună, angajații spun că a venit de la domnul Drăgoi, iar când e o măsură proastă, e inițiativa domnului Robu. Asta spun oamenii din primărie, dar și la partid, la PNL Timiș, am auzit că ar fi șef Dan Popa. Robu e în plus”, afirmă Simonis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “”Robu să dea banii înapoi!”

  1. Simonis asta e atat de penibil, are niste comentarii banale si total deplasate. E un mascarici de doi bani. Nu vei ajunge niciodata primar in Timisoara, oricat efort ai depune, nu ai valoare, esti foarte slab pregatit.

  2. Penisache, da tu banii inapoi, aia pe care i-ai umflat de la Aeroport, unde ai fost numit pentru marea calitate de a fi un pesedist comunist! Aia luati moca, fara sa treci pe la servici.
    PS:Amicii tai interlopi ce mai fac? Te mai iubesc?Vine iarna, Austria, partie…stii tu!

Lasă un răspuns