Robu jigneşte, PSD se uneşte

robu 8

Primarul liberal Nicolae Robu a trezit unitatea de tip monolit în PSD Timiş. Totul a plecat de la declaraţiile făcute joi de deputatul PSD Matei Suciu, care a afirmat că municipalitatea are datorii de 200 de milioane de euro.

În replică, primarul Timişoarei a folosit un limbaj mai puţin academic:

„Nu vreau să-mi răpesc timpul pentru ce spun tot felul de cretini.

E un termen potrivit, poate nu destul de dur. Unele personaje debitează nişte prostii de mă întreb cum pot exista creiere capabile de asemenea aberaţii.

Sper să nu mă trezesc acum că va ieşi Asociaţia Cretinilor, ca să protesteze că m-am legat de ea”. Imediat, a venit şi replica social-democraţilor, partidul sărind în apărarea lui Matei Suciu.

Într-un comunicat de presă, Călin Dobra, preşedinte interimar al PSD Timiş, taxează ieşirea nervoasă a primarului şi îi cere acestuia să folosească un limbaj decent:

„Fac un apel, pe această cale, prin care îi adresez,în mod politicos, domnului primar Nicolae Robu să dea dovadă de decenţă şi să-şi prezinte public scuze în contextul afirmaţiilor sale”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Robu jigneşte, PSD se uneşte

  1. Daca n-ar fi adevarat, Robu ar rade si ar arata actele contabile. Adevarul supara. Cand va pleca din primarie s-ar putea sa plangem cand vedem cifrele adevarate.

  2. cît vor exista alegeri directe nu cu numiri ca si în cazul grindeanu-dobra psd -ul nu va avea primar de timisoara sau de tară.asa că ciocul mic psd-ilor(ciuma rosie)

  3. Epitetul de „cretin” se potrivește de minune pt.psdişti căci ca să fi psd=comunist, după ce România a avut atât de mult de suferit de la comunism, este dovadă clară de Idiot, cretin. Excepție o fac cei care sunt porci din naştere ca şi caractere … şi din care specie este plin acest partid de lichele.

  4. Adevarul supără sau s-a apucat Robu de băut peste măsură ?.
    Mai este un cadru universitar la Iasi, care tulbura apele in justitie !.
    Nu cred ca vor mai fi la catedra dupa derapajele din politica !.
    Cu pensiile uriase ,speciale si meritate , poate nu-i mai intereseaza !.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *