Robu îşi bagă oamenii în sesiunea de vară

robu 15

Nicolae Robu vrea să ţină trează atenţia electoratului liberal, mai ales într-o astfel de perioadă, când apropierea vacanţei trimite la o pasivitate bine-ştiută.

Pentru a evita lâncezeala, Robu a iniţiatun sondaj pe pagina sa de facebook, în care testează opţiunile electoratului pentru viitoarele alegeri. Interesant este că, pe lângă întrebările clasice, de genul ce partid sau candidat este tentat cel chestionat să voteze, primarul Timişoarei a introdus în sondaj şi numele unor politicieni din PNL Timiş, despre care repondenţii trebuie să-şi spună părerea: foarte bună, bună, proastă, foarte proastă sau nu ştiu cine este.

Numele celor cuprinşi în acest test este o bornă foarte importantă, pentru că acestea reprezintă, practic, baza de selecţie din care vor fi aleşi viitori candidaţi ai PNL Timiş.

Iată lista acestora: Nicu Bitea, Ciprian Bogdan, Cosmin Costa, Dumitru Dinulescu, Petre Ehegartner, Alin Nica, Marilen Pirtea, Pavel Popescu, Alin Popoviciu, Cosmin Şandru şi Marian Vasile.

Sondajul lui Robu nu are, însă, elementele de precizie ale unei cercetări sociologice serioase şi primarul Timişoarei ştie bine acest lucru, astfel încât rezultatul testului să nu conteze decisiv în hotărările care vor urma. Mai degrabă, aşa cum precizam anterior, avem de-a face cu o acţiune menită să nu adoarmă electoratul liberal în această perioadă a anului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Robu îşi bagă oamenii în sesiunea de vară

  1. Felicitari Domnului Marilen Pirtea, rector al Universitatii de Vest si membru marcant PNL! Universitatea tocmai a decazut in clasamentele internationale, era in top 1000, acum e sub.

Lasă un răspuns