Robu îl ironizează pe Fritz și pe tema beznei stradale. Video

Robu îl ironizează pe Fritz și pe tema beznei stradale. Video

Precedentul edil-șef al Timișoarei n-a scăpat ocazia să-l taxeze pe Dominic Fritz pentru că a tăiat fonduri inclusiv de la iluminatul public. Într-o postare reluată la un interval de câteva ore, Nicolae Robu a afișat luni un scurt film cu un cetățean orientându-se cu lanterna pe o stradă întunecată, nefiind clar dacă instantaneul e din Timișoara sau din altă parte, alături de un text acid.

”Noua sursă de venituri a d-lui Fritz: economiile la iluminat stradal! Deci, în lista “noilor atuuri” ale Timișoarei se mai adaugă unul. Aveam, la “aniversarea” unui an de mandat Fritz: Timișoara în stagnare, Timișoara în mizerie, Timișoara în lipsă de căldură și apă caldă.

Avem acum și: Timișoara în beznă. Bravo, d-le Fritz! Ești un adevărat performer! Nu pot să nu mă gândesc că, știindu-te câte parale faci, consătenii dumitale din sătucul natal nu te-ar fi ales Primar niciodată! De aceea ai venit unde nu te cunoaște nimeni, aici putând funcționa manipularea!”, spune Robu în noua postare anti-Fritz.

În plus, printr-un scurt text plasat pe clip (foto), Robu îl ironizează pe primarul actual și pentru amenda de 21 de milioane de euro de care e pasibilă municipalitatea pentru necumpărarea certificatelor verzi legate de emisiile de noxe ale Colterm.

Dincolo de ironiile mai mult sau mai puțin fine ale ex-primarului în raport cu actualul, realitatea e că în ultimele zile în multe cartiere ale Timișoarei e întuneric după lăsarea serii, ca urmare a deciziei lui Fritz de a opera tăieri de fonduri inclusiv de la iluminatul stradal, alături de salubrizare, întreținerea spațiilor verzi și alte prestații edilitare.

Se anunță, așadar, o iarnă palpitantă nu doar din perspectiva căldurii și apei calde pentru care municipalitatea nu prea mai are bani, ci și a curățeniei stradale și poate chiar a deszăpezirii, dacă va fi cu ninsori. Dar și o iarnă cu muniție pentru Robu împotriva celui care l-a bătut la alegerile de acum un an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Robu îl ironizează pe Fritz și pe tema beznei stradale. Video

  1.  Dar nu este de ironizat sau de ras.Rau a ajuns Timisoara asta cu acest primar de import si „LIPITORI DE AFISE CU CARNET DE MEMBRU USR” Fara caldura si apa calda ( Pardon cu portia ca pe timpul lui Ceasca ),Orasul arata ca o halda mare de gunoi,trotuare si carasobil numai gropi si spart,parcurile din oaze verzi au ajuns”gaoaze” de buruieni,tot orasul lucrari incepute si nefinalizate au ramas in urma numai”transe” iluminatul stradal incet incet spre desfintare dar au dreptate acoliti maestrului stati noaptea in case nu va plimbati pe strazi,dar in schimb bani aruncati pe festivale gay,audite externe interne,angajari peste angajari,si tot felul de idei stintifico-fantastice cu finalizari (cand or fi gata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *