Robu iese la atac cu ghioaca

nicolae robu 19

Ca-n balada Miorița, cu ghioaga! Așa va proceda de acum încolo primarul Nicolae Robu, deranjat la maximum de atacurile la care a fost supus în ultima perioadă.

”Vreți luptă, veți avea luptă! Nu s-a născut omul care să mă  intimideze pe mine. Mă faceți pe mine corupt? Ce vă închipuiți, că vă mai merge?”, s-a exprimat edilul-șef, într-o ieșire foarte virulentă. El a declarat că va deschide un proces de calomnie, întrucât este supus unui atac sistematic, de opt ani încoace, un atac care a devenit ”un boicot la adresa orașului”.

Robu spune  că va face sesizări la DIICOT, pentru a se investiga interesele economice care stau în spatele unor atacuri care, potrivit primarului, ar urmări blocarea unor proiecte ale Timișoarei. Nicolae Robu nu a spus, însă,  împotriva cui vor fi acțiunile sale judecătorești.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Robu iese la atac cu ghioaca

  1. Are arme’ albe’la purtator ? A trecut de ghilotina la ghioaga si a devenit amenintator . Poate fi intr’adevar pericol public. „Nu s-a nascut inca omul care sa ma intimideze pe mine ” spuse alesul. Si proverbul romanesc spune:”tot viteazul caca pirleazul”

 1. Da, e grea limba română și vocabularul ei este bogat, nu-l știu toți.
  h t t p s ://dexonline.ro/definitie/ghioac%C4%83

  1. Nici în balada Morita nu e specificată această armă, ghioaga, de care domnu’ Silviu Florescu, chiulangiu fiind, nu a auzit.
   Citeam cu drag Renașterea la începuturile ei, în format fizic, era drăguță, avea chestii faine, dar de când s-a mutat în online m-a dezamăgit. Înainte oamenii din redacție își făceau temeinic treaba, acum lenea, indolența și copy/paste-ul sunt la putere. TRIST!

 2. Mai greseste omul.
  Important este faptul ca, in opinia mea, reda clar niste adevaruri pe care altii, din interes sau invidie, NU le spun.
  Ba dimpotriva !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *