Locurile de joacă din Timișoara, închise

locuri de joaca

Până la noi ordine, locurile de joacă pentru copii de pe domeniul public din Timișoara sunt închise, în condițiile stării de alertă de la nivel național. Este decizia luată astăzi, în contextul situației epidemiologice generate de Covid 19, de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Timișoara. O hotărâre consonantă, de altfel, cu ceea ce decisese Guvernul prin ordonanța de urgență adoptată joi seara, cu privire la măsurile de prevenție valabile în perioada stării de alertă.

”Având în vedere noile reglementări naționale, începând cu data de 15 mai se închide accesul la locurile de joacă de pe raza Municipiului Timișoara”, se stipulează în hotărârea comitetului local. Orice prevederi locale contrare se abrogă, mai precizează hotărârea, care poate fi consultată  atât pe pe site-ul municipalității, www.primariatm.ro, cât și pe pagina de Facebook a Primăriei Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Locurile de joacă din Timișoara, închise

  1. Bine,bine, totul este curat, dar se vor controla cei care au iesit cu potaile la plimbare daca au punga cu ustensilele de strans kk.Uite asa se mai poate face un ban legal……si cinstit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *