Robu, confirmat de Orban

Robu, confirmat de Orban

Ludovic Orban a risipit toate speculaţiile legate de incertitudinea candidaturii lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara din partea PNL.

Preşedintele liberalilor a declarat, la un post de televiziune, că Nicolae Robu este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara. Orban a precizat că ştie care au fost discuţiile în acest caz (eventuale neconcordanţe cu Codul de integritate morală al PNL), însă a precizat că Robu nu va rămâne candidat doar dacă va fi condamnat în primă instanţă.

Acest lucru este, însă, imposibil să se întâmple, deoarece procesul primarului este într-o fază incipientă, iar o decizie a judecătorilor nu are cum să se ia până în vara acestui an. Astfel, PNL a închis aproape oficial problema candidaturilor la cele mai reprezentative funcţii din judeţ: Nicolae Robu, la Primăria Timişoara şi Alin Nica, la Consiliul Judeţean Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Robu, confirmat de Orban

  1. O dovadă în plus , dacă mai era nevoie, pentru cîtă bază se poate pune și cîtă încredere se poate acorda celor spuse de liberali în general și de neisprăviții ăștia doi în special !

  2. Orban v-a avea o surpriza neplacuta la alegerile locale cand Robu v a pierde primaria. Robu are dosar penal cum sa candideze ? Plus Timisoara are nevoie de aer proaspat de un primar tanar ,hotarat care sa redea orasului frumusetea si grandoarea de alta data.

Lasă un răspuns