Robu, confirmat de Orban

Robu, confirmat de Orban

Ludovic Orban a risipit toate speculaţiile legate de incertitudinea candidaturii lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara din partea PNL.

Preşedintele liberalilor a declarat, la un post de televiziune, că Nicolae Robu este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara. Orban a precizat că ştie care au fost discuţiile în acest caz (eventuale neconcordanţe cu Codul de integritate morală al PNL), însă a precizat că Robu nu va rămâne candidat doar dacă va fi condamnat în primă instanţă.

Acest lucru este, însă, imposibil să se întâmple, deoarece procesul primarului este într-o fază incipientă, iar o decizie a judecătorilor nu are cum să se ia până în vara acestui an. Astfel, PNL a închis aproape oficial problema candidaturilor la cele mai reprezentative funcţii din judeţ: Nicolae Robu, la Primăria Timişoara şi Alin Nica, la Consiliul Judeţean Timiş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Robu, confirmat de Orban

  1. Orban v-a avea o surpriza neplacuta la alegerile locale cand Robu v a pierde primaria. Robu are dosar penal cum sa candideze ? Plus Timisoara are nevoie de aer proaspat de un primar tanar ,hotarat care sa redea orasului frumusetea si grandoarea de alta data.

  2. O dovadă în plus , dacă mai era nevoie, pentru cîtă bază se poate pune și cîtă încredere se poate acorda celor spuse de liberali în general și de neisprăviții ăștia doi în special !

Lasă un răspuns