Robu, „blindat” de poliţişti locali, a descins în zona centrală a Timişoarei:”În acest oraş nu-şi face nimeni de cap!”

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, însoţit de arhitectul-şef Sorin Ciurariu şi o armată de poliţişti locali, a descins vineri în zona centrală a oraşului, la clădirea Modex, unde se construieşte o terasă ilegală.

“Au autorizatie pentru renovarea faţadei şi pentru intrarea în legalitate a unor lucrări interioare, dar pentru monstruozitatea de terasă nu au nici un fel de autorizaţie. Se va merge la maxim cu amenda, 10.000 de lei. Vreau să dau un semnal ca în acest oras nu-şi face nimeni de cap!”, a declarat primarul.

Foto: Constantin Duma


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Robu, „blindat” de poliţişti locali, a descins în zona centrală a Timişoarei:”În acest oraş nu-şi face nimeni de cap!”

  1. Eeee, domnu Robu…. frica sa nu te „traga la raspundere” cetatenii pt dezastrul din oras? Da’ macar asa au mai iesit si comunitarii la aer, ca prea nu-i vedem prin oras facandu-si treaba. Prietenul tau, interimarul de la Politia Locala, n-a vrut sa patesti ceva si ti-a alocat paza mai mult ca la Presedintele Romaniei. Doar asa il mai tii si pe el pe functie….

Lasă un răspuns