Robu anunţă schimbări în majoritatea deconcentratelor. Vor avea șefi noi!

robu 15 nov

Foarte multe instituţii deconcentrate din judeţul Timiş vor avea şefi noi, iar asta se va întâmpla cât mai curând.

Anunţul a fost făcut de Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, care a spus că trebuie înlocuiţi oamenii de proastă calitate şi cu caractere deficitare pe care i-a numit PSD în funcţii.

Primarul Timişoarei nu a dat nume, însă a precizat că sunt foarte mulţi în această situaţie, chiar dacă există şi anumite excepţii: „O să vedeţi în perioada următoare ce se va întâmpla. Eu ştiu că ei au existat unele comenzi politice, însă au şi plusat, tocmai pentru a se remarca în ochii şefilor. În Timişoara, au reuşit să întârzie unele proiecte, asta şi pentru că setul lor de valori, dacă au aşa ceva, e unul jalnic. O să vedeţi se se va întâmpla. Am întâlnit, însă, şi persoane de calitate, pentru că sunt şi excepţii”.

Liderul liberalilor timişeni a precizat că noii şefi vor fi numiţi ca intermari la instituţiile respective, cu respectarea legii, ulterior urmând a se organiza concursuri. Interesant este că, aşa cum susţine Robu, în PNL Timiş nu prea există mulţi doritori pentru aceste posturi de directori. Să nu ajungem cumva chiar la o penurie din cauza căreia unii pesedişti s-ar putea sacrifica în continuare pe aceste funcţii…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Robu anunţă schimbări în majoritatea deconcentratelor. Vor avea șefi noi!

Lasă un răspuns