Robu anunţă schimbări în majoritatea deconcentratelor. Vor avea șefi noi!

Foarte multe instituţii deconcentrate din judeţul Timiş vor avea şefi noi, iar asta se va întâmpla cât mai curând.

Anunţul a fost făcut de Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, care a spus că trebuie înlocuiţi oamenii de proastă calitate şi cu caractere deficitare pe care i-a numit PSD în funcţii.

Primarul Timişoarei nu a dat nume, însă a precizat că sunt foarte mulţi în această situaţie, chiar dacă există şi anumite excepţii: „O să vedeţi în perioada următoare ce se va întâmpla. Eu ştiu că ei au existat unele comenzi politice, însă au şi plusat, tocmai pentru a se remarca în ochii şefilor. În Timişoara, au reuşit să întârzie unele proiecte, asta şi pentru că setul lor de valori, dacă au aşa ceva, e unul jalnic. O să vedeţi se se va întâmpla. Am întâlnit, însă, şi persoane de calitate, pentru că sunt şi excepţii”.

Liderul liberalilor timişeni a precizat că noii şefi vor fi numiţi ca intermari la instituţiile respective, cu respectarea legii, ulterior urmând a se organiza concursuri. Interesant este că, aşa cum susţine Robu, în PNL Timiş nu prea există mulţi doritori pentru aceste posturi de directori. Să nu ajungem cumva chiar la o penurie din cauza căreia unii pesedişti s-ar putea sacrifica în continuare pe aceste funcţii…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Robu anunţă schimbări în majoritatea deconcentratelor. Vor avea șefi noi!

  1. La Garda Forestiera este un sef numit politic de psd-isti si este fiul unui mare politician psd-ist fost primar si actual vice.

  2. Vin….MERITOCRATII!! C a unul care am fost la concurs la bucuresti din postura de neafiliat stiu cum merg treburile
    ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *