Robu anunţă schimbări în majoritatea deconcentratelor. Vor avea șefi noi!

Foarte multe instituţii deconcentrate din judeţul Timiş vor avea şefi noi, iar asta se va întâmpla cât mai curând.

Anunţul a fost făcut de Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, care a spus că trebuie înlocuiţi oamenii de proastă calitate şi cu caractere deficitare pe care i-a numit PSD în funcţii.

Primarul Timişoarei nu a dat nume, însă a precizat că sunt foarte mulţi în această situaţie, chiar dacă există şi anumite excepţii: „O să vedeţi în perioada următoare ce se va întâmpla. Eu ştiu că ei au existat unele comenzi politice, însă au şi plusat, tocmai pentru a se remarca în ochii şefilor. În Timişoara, au reuşit să întârzie unele proiecte, asta şi pentru că setul lor de valori, dacă au aşa ceva, e unul jalnic. O să vedeţi se se va întâmpla. Am întâlnit, însă, şi persoane de calitate, pentru că sunt şi excepţii”.

Liderul liberalilor timişeni a precizat că noii şefi vor fi numiţi ca intermari la instituţiile respective, cu respectarea legii, ulterior urmând a se organiza concursuri. Interesant este că, aşa cum susţine Robu, în PNL Timiş nu prea există mulţi doritori pentru aceste posturi de directori. Să nu ajungem cumva chiar la o penurie din cauza căreia unii pesedişti s-ar putea sacrifica în continuare pe aceste funcţii…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Robu anunţă schimbări în majoritatea deconcentratelor. Vor avea șefi noi!

  1. La Garda Forestiera este un sef numit politic de psd-isti si este fiul unui mare politician psd-ist fost primar si actual vice.

  2. Vin….MERITOCRATII!! C a unul care am fost la concurs la bucuresti din postura de neafiliat stiu cum merg treburile
    ..

Lasă un răspuns