Panou în limba română pe o autostradă din Ungaria, în urma înmulțirii accidentelor rutiere

panou 1

Un panou rutier în limba română a fost montat pe autostrada M1 din Ungaria. Măsura a fost luată din cauza numeroaselor accidente produse în zonă, dar şi a transportului supradimensionat, realizat cu preponderenţă de şoferii români.

Campania e inițiată de Comitetul Național de Prevenire a Accidentelor din cadrul poliției județului Győr-Moson-Sopron.

În ultimii ani, polițiștii maghiari au surprins pe autostrada M1 mai multe combinații de vehicule supradimensionate, în special cu numere de România, care prezintă un risc major pentru toți participanții la trafic.

Scopul campaniei, conform polițiștilor maghiari, este de a-i informa în limba maternă pe șoferii români că legislația rutieră trebuie respectată în Ungaria. Zi de zi, zeci de români sunt amendați pentru că nu au respectat Codul Rutier.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Panou în limba română pe o autostradă din Ungaria, în urma înmulțirii accidentelor rutiere

  1. Cel mai periculos tronson de circulatie din Ungaria – cred eu – este intre Szolnok si Artand in directia Oradea… De ce ??? Pentru ca este un drum circulat (si) de foarte multi romani !…Depasiri riscante (pina si autocare cu numar romanesc !… depasesc coloane si se reintegreaza la nevoie in forta pe banda de circulatie, punind pe alti participanti in situatii critice si uneori chiar deosebit de periculoase..!)
    Noroc ca nu sintem in SUA ca s-ar face – poate – uz de pistol, zic eu… In orice caz le-as taia dreptul de-a mai conduce un autovehicol…!!! Ajuta la ceva daca le-am publica numerele de circulatie?… sint sigur ca nu…!

Lasă un răspuns