Robu anunță deschiderea noilor șantiere

Primarul Timișoarei a anunțat ieri începerea unor noi mari lucrări de modernizare a orașului. „Consolidarea, reabilitarea și lărgirea la patru benzi a podurilor Dragalina și Eroilor, lărgirea la trei benzi a sensului giratoriu Mărăști, lărgirea la trei benzi a străzii Martin Luther, lărgirea la trei benzi pe sens a străzii Arieș, crearea unei legături directe, în afara orașului propriu-zis, între Calea Torontalului și Calea Aradului sunt doar câteva dintre aceste lucrări.

Lor li se vor adăuga amenajările de parcări între blocuri, în toate cartierele, reabilitările de parcuri și de trotuare (100 de kilometri în acest an).

În curând, vom face și inaugurări. Prima va fi Strada Versului, apoi ansamblul Popa Șapcă – Antenei – Demetriade”, a enumerat Nicolae Robu șantierele de care vom avea parte.

Edilul a precizat că se bazează, și în acest an, pe înțelegerea și suportul timișorenilor pentru ca orașul să devină mai frumos și mai modern.

Perspectivele pentru trafic nu par, însă, prea îmbucurătoare pentru locuitori, care vor trebui să se înarmeze cu timp și răbdare pentru a ajunge dintr-un punct în altul al orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Robu anunță deschiderea noilor șantiere

  1. Pentru parcarile dintre blocuri s-au luat in considerare solutiile oferite de firma germana WOEHR pentru instalatii de parcare pe 2-4 niveluri, ieftine si eficiente sau se vor amenaja doar teran, un loc costand cat un apartament??

Lasă un răspuns