Robinetul fondurilor europene se închide peste câteva zile. Consilierii timișoreni s-au întrunit în Ajun pentru ultimele „reglări de conturi”

Sfârșitul anului în curs va aduce cu sine și un moment de bilanț la implementarea proiectelor din fonduri europene nerambursabile. Timișoara stă, în viziunea edililor, foarte bine la acest capitol. Din cele 35 de proiecte implementate, nici unul nu a fost ratat, fiind absorbiți atâți bani cât se putea.

Contestatarii actualei conduceri a primăriei susțin însă că o grămadă de bani vor fi cheltuiți în 2016 de la bugetul local pentru a susține finalizarea proiectelor care nu au putut fi terminate în acest an.

Totuși, nici măcar vocile opoziției nu sunt prea tăioase din acest punct de vedere. Două viziuni diferite asupra aceleiași probleme, dar calculele exacte vor fi prezentate abia în luna ianuarie, chiar de către municipalitate, iar atunci se va ști exact câți bani europeni a reușit să atragă Timișoara, iar cifrele se anunță, până la noi date, mulțumitoare.

Ce proiecte mai sunt în lucru şi de ce consilierii locali s-au întrunit în Ajunul Crăciunului citiţi în ziarul „Renaşterea bănăţeană” de luni, 28 decembrie!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns