Ritm lent pe șantierul grădiniței din Lenauheim

Ritm lent pe șantierul grădiniței din Lenauheim

Ritm lent pe șantierul grădiniței din Lenauheim

Asta a constatat primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, într-o deplasare pe teren.

Lucările la Grădinița cu program normal din Lenauheim nu evoluează în ritmul în care ar trebui.

”La șantierul proiectului ”Reabilitare Grădiniță P.N. în Localitatea Lenauheim, Comuna Lenauheim, Județul Timiș”, lucrurile observate nu prezintă o situație mulțumitoare. S-au făcut câteva cămășuiri, subzidiri, dar lucrurile nu evoluează în ritmul în care ar trebui.

CITEȘTE ȘI: Coadă de peste un kilometru la Moravița, la intrarea în România

Am fost și pe acest șantier, împreună cu proiectantul pentru a vedea progresul lucrărilor.

Mobilizarea de forțe din partea constructorului este extrem de slabă și nu mă pot abține să nu compar cu constructorul care lucrează la cămin la Grabaț, care în trei săptămâni a demolat și descoperit tot, iar acum face consolidările la structura de rezistență.

Voi vorbi despre această situație cu firma care lucrează aici, la grădinița Lenauheim, îi vom notifica și în scris, cu amendamentul că scopul nostru este să finalizăm lucrarea în termen și la calitatea prevăzută în proiect, nu să aplicăm penalități”, spune primarul.

Contractul ”Reabilitarea Grădiniței P.N. în Localitatea Lenauheim, Comuna Lenauheim, Județul Timiș” a fost câștigat de SC Jafar Concept SRL din Dumbrăvița, Județul Timiș. Prețul contractului este de 2.977.124,12 lei, proiectul fiind finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Durata contractului este de 12 luni.

Lucrările ce vor fi executate presupun reabilitarea totală și modernizarea imobilului în care funcționează Grădinița PN din Localitatea Lenauheim.

Aici sunt incluse lucrări la structura de rezistență, la pereții despărțitori – consolidarea loc, refacerea planșeului și a șarpantei, schimbarea acoperișului.

Pe lângă intervențiile structurale, se vor face intervenții de recompartimentare a spațiilor și presupune împărțirea corpului de clădire pe zone.

Sursa foto: Fb/Ilie Suciu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *