Ritm lent la o lucrare importantă dintr-o comună timișeană. Primăria anunță măsuri

Ritm lent la o lucrare importantă dintr-o comună timișeană. Primăria anunță măsuri

Introducerea canalizării în localitățile Bărăteaz și Hodoni avansează cu mare greutate. Florin Cheaua, primarul comunei Satchinez, de care aparțin cele două așezări, a efectuat o vizită pe teren, declarându-se nemulțumit de ritmul lucrărilor:

”Nu este posibil așa ceva. Avansează foarte încet și nu este respectat graficul prevăzut. Eu pot înțelege că este criză de forță de muncă sau că s-au scumpit materialele, dar astea sunt probleme pe care firma prestatoare și le-a asumat. Ne bucurăm, pe de o parte, că facem această lucrare de mare importanță, dar, pe de alta, ajungem să ne plângem de seriozitatea executantului. În aceste condiții, vom lua măsuri, pentru că nu putem tolera astfel de întârzieri”.

De serviciiile de canalizare urmează a beneficia 378 de gospodării din Hodoni și 273 din Bărăteaz. Valoarea totală a lucrării, realizată prin PNDL 2, este de aproximativ 14 milioane lei, dintre care două milioane sunt contribuție proprie de la bugetul local. Canalizarea va fi introdusă și în cealaltă localitate a comunei, la Satchinez, care însă este inclusă în proiectul derulat de Aquatim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.