Ripensia Timişoara: Doi dintr-o lovitură!

ripensia 10

Ripensia Timişoara a anunţat  semnarea angajamentelor cu jucătorii Robert Stoica şi Răzvan Rotea, ambii născuţi în anul 2003. Primul s-a născut pe 30 mai 2003, în localitatea Titu. Este mijlocaş dreapta şi a început fotbalul la vârsta de şapte ani la echipa locală Urban.

CITEȘTE ȘI: Cât timp se fierbe, de fapt, porumbul pentru un gust delicios ca în copilărie? Secretul gospodinelor cu experienţă

Ulterior, a evoluat la GSA Nucet, pentru ca apoi să facă pasul spre FC Voluntari, de unde a fost transferat de Ripensia. Stoica a evoluat la echipa secundă a clubului ilfovean, fiind convocat la pregătirile formaţiei de seniori pe când aceasta era condusă de antrenorul Dinu Todoran. Rotea s-a născut pe 10 ianuarie 2003, la Petroşani. Evoluează ca extremă stângă, prima sa legitimare fiind la vârsta de opt ani ani, la Jiul Petroşani. La 14 ani a trecut la UTA.

Ripensia l-a împrumutat pe Rotea pentru un an de la gruparea arădeană. „Le urăm <<Bun venit!>> celor doi fotbalişti şi sperăm în evoluţii cât mai bune sub tricoul roș-galben!”, se arată într-un mesaj al divizionarei secunde Ripensia Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *