Ripensia revine în faţa propriilor suporteri

ripensia 2

Divizionara secundă Ripensia Timişoara va susţine duminică prima reprezentaţie oficială din 2018 în faţa propriilor suporteri. Pe „Arena Ciarda Roşie”, formaţia aflată sub comanda lui Paul Codrea va da piept, de la ora 11, cu Dacia Unirea Brăila, partida urmând să fie transmisă în direct de postul Telekom Sport.

În tur, în cea mai dificilă deplasare din acest campionat, ripensiştii au izbutit să obţină o remiză pe stadionul „Municipal” din Brăila. A fost 2-2, ambele goluri ale timişorenilor fiind marcate de mijlocaşul Adrian Ungureanu.

„A fost prima mea dublă în tricoul Ripensiei într-un meci oficial, sper să nu fie ultima… Nu trebuie să fim naivi şi să ne uităm la poziţia din clasament, Brăila este o echipă solidă, puternică, şi mă îndoiesc că este resemnată. În tur am simţit-o ca pe o echipă bună, cu idei şi preocupată de joc. Am văzut că au transferat zece jucători, antrenorul a rămas acelaşi, va fi, cu siguranţă, un meci greu.

La prima vedere suntem favoriţi, însă meciul nu este câştigat dinainte. Este important să fim concentraţi şi pregătiţi pentru această partidă. Sper să intru şi să-mi ajut echipa să obţină trei puncte. Faţă de turul campionatului avem mai multe soluţii pe bancă şi în lot, există o concurenţă mai puternică în partea a doua”, a declarat Adrian Ungureanu.

„Ne aşteaptă un meci dificil. Le-am spus şi jucătorilor, pentru noi este cel mai important meci din acest sezon, pentru că poziţia din clasament a Brăilei o transformă într-un adversar redutabil. O victorie în faţa celor de la Dacia Unirea ne-ar linişti şi i-ar ţine pe ei la distanţă mare, de aceea cred că partida este una atât de importantă pentru noi.

Sper ca băieţii să ajungă la ora jocului super-motivaţi şi concentraţi. În altă ordine de idei, din păcate, din pricina condiţiilor meteorologice nu am apucat să facem nici un antrenament pe terenul nostru. Jucătorii noi nu au apucat să simtă terenul de acasă. Probabil că va fi pentru ei precum un meci în deplasare, dar sperăm ca suporterii noştri să-i facă se simtă repede acasă”, a spus şi antrenorul principal al Ripensiei, Paul Codrea.

Cele două echipe s-au mai duelat în urmă cu aproape 80 de ani. În sezonul 1940-1941, Ripensia Timişoara s-a impus în ambele meciuri disputate împotriva grupării brăilene. A fost 4-1 în deplasare şi 3-2 în oraşul de pe Bega.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *