Ripensia, învinsă de Corvinul

Ripensia, învinsă de Corvinul

Divizionara secundă Ripensia Timișoara a cedat în primul meci de verificare din cantonament. Roș-galbenii au fost învinși cu 3-1 de Corvinul Hunedoara, echipă care a ratat recent promovarea în Liga a II-a.

Prima repriză a fost controlată în mare parte de gazde, cu portarul Ștefan Dobre în prim-plan. În minutele 15 și 19, el a avut două intervenții inspirate în poziție de unu la unu cu atacanții adverși, dar în minutul 24 a comis un fault în propriul careu. Coman a fost cel care a marcat de la punctul cu var.

Cele mai relevante șanse ale ripensiștilor din primele 45 de minute au fost create de Gavra. În minutul 18, acesta a trimis de la 20 de metri puțin pe lângă bara dreaptă, iar în minutul 40 a șutat de la 25 de metri, peste transversală, dintr-o lovitură liberă.

Hunedorenii și-au majorat avantajul la 2-0 în minutul 52, Pârvulescu punctând de la 14 metri, la capătul unui contraatac. Ripi a revenit în joc. Piftor, cel mai insistent component roș-galben din partea a doua, a fost blocat în două rânduri în minutul 57. Fridrich a redus din handicap în minutul 59, când a marcat spectaculos cu un șut de la 15 metri, sub bară. Tot Fridrich a fost aproape de un eurogol, șutul său violent de la 35 de metri fiind prins greu de portar (min. 66).

Toroc, intrat la pauză în locul lui Dobre, a fost la post de două ori, pentru ca Piftor (min. 75) și Morariu (min. 77) să fie blocați în careul mare. În minutul 81, golul lui Călin a fost anulat pentru ofsaid, pentru ca Szimionas, în minutul 87, să trimită de la 22 de metri în brațele portarului. Insistențele ripensiștilor nu au fost răsplătite, cei care au punctat fiind în cele din urmă tot amfitrionii. Scorul final a fost stabilit de Lupușoru, care a punctat din careul mare, la finele unui contraatac (min. 90).

CITEŞTE ŞI: Poli Timişoara, la prima victorie din Slovenia

Ripensia Timișoara: Dobre (Toroc ’46) – Zamfirescu (Morariu ’46), Țieranu (Butnărașu ’72), Fridrich, Gladun – Stoi (Călin ’46), Mogoș (Szimionas ’46)- Mihart (Chera ’46), Ene (Vidrăsan ’46), Mitrov (Piftor ’46) – Gavra (Vermeșan ’64). Lalic, Stoica și A. Macrițchii nu au fost folosiți, din cauza unor probleme medicale.

Următorul test, tot în deplasare, este programat sâmbătă, de la ora 11, contra unei alte echipe din Liga a III-a, CSM Deva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns