Ripensia a transferat doi jucători

După ce s-a despărţit de mai mulţi fotbalişti în primele zile ale anului, Ripensia a perfectat, vineri, primele transferuri.

Au fost aduşi până la vară fundaşul Andrei Tînc şi portarul Horaţiu Moldovan, ambii lucrând anterior cu antrenorul Alexandru Pelici.

Primul a mai evoluat la CSM Reşiţa, Arieşul Turda, FC Bihor Oradea, UTA Arad, Voinţa Sibiu, Rapid Bucureşti, CFR Cluj şi Luceafărul Oradea, de la ultima echipă sosind la Ripensia.

Tînc are 33 de ani, s-a născut la Reşiţa şi a debutat în fotbalul mare sub bagheta lui Pelici la trupa din Valea Domanului. Cei doi au mai colaborat la fosta prim-divizionară Voinţa Sibiu.

Moldovan a fost adus de la campioana României, CFR Cluj. Portarul în vârstă de 21 de ani a mai lucrat cu antrenorul roş-galbenilor chiar în sezonul trecut. Horaţiu Moldovan a îmbrăcat tricoul grupării AFC Hermannstadt până în iarna trecută, când a revenit în Gruia după un împrumut pe Cibin.

În altă ordine de idei, a fost stabilit încă un adversar pe care Ripensia îl va întâlni în cantonamentul din Antalya. Pe data de 2 februarie, timişorenii îşi vor măsura forţele cu U Craiova 1948, formaţie care activează în cea de-a treia serie a Ligii a III-a.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns