Poliţia din vestul ţării, în alertă! O tânără a dispărut fără urmă

disparuta 3

Poliția a fost sesizată, în urmă cu mai bine de un an, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, despre faptul că concubina lui, Ciolea Cosmina Elena (foto), de 19 ani, din Hunedoara, a plecat de la locuința acestuia, nu s-a mai întors și nici nu a mai putut fi contactată telefonic.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra a mai plecat de la domiciliu pentru perioade îndelungate (fără să anunțe), revenind ulterior sau fiind depistată în diferite locuri din țară (parcări).

Semnalmente: înălțime 1,60 m., greutate 50 kg.,păr negru, ochi albaștri.

La data dispariției, tânăra purta un tricou culoare albastră, blue-jeans şi încălțăminte tip teniși cu talpă groasă, de culoare albă. Hunedoreanca are un tatuaj compus din 6 imagini tip stea în zona pieptului, iar pe antebrațul stâng are tatuat numele „TIBI”.

Poliţiştii au demarat, încă de la data semnalării dispariţiei, activităţi investigative şi de căutare, în vederea găsirii tinerei fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apele numărul unic de urgenţă 112”, a informat, vineri, Biroul de presă al IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns