RIO 2016: România, învinsă categoric de naţionala de handbal feminin a Angolei. Când va avea reprezentativa ţării noastre următorul meci

Naţionala de handbal feminin a Angolei, a învins, sâmbătă noapte, scor 23-19, reprezentativa României, în ultimul meci al zilei din grupa A a turneului de handbal feminin de la Rio, după o partidă pe care naţionala africană a condus-o de la început şi până la final.

Naţionala României a început meciul ezitant şi a fost condusă cu 3-0. Mai mult, handbalistele antrenate de Tomas Ryde au marcat primul gol tocmai în minutul 11, prin Cristina Neagu, din aruncare de la 7 metri. Au urmat câteva momente bune din partea României, care a restabilit egalitate, 6-6, însă jocul ineficient pe faza de atac, le-a permis afrcancelor să preia din nou conducerea, scor 9-6, moment în care seleţionerul Ryde a solicitat time-out.

România a continuat să nu găsească soluţii în atac şi doar cele 9 parade ale Paulei Ungureanu au făcut ca naţionala care a terminat pe locul trei la ultimul Campionat Mondial să fie condusă la pauză doar cu doar goluri, 11-9, de o echipă adversă mult mai dinamică în jocul ofensiv.

Debutul reprizei a doua nu a fost mai bun pentru România. Angola s-a desprins la cinci goluri pe tabelă în minutul 40, 16-11, însă tricolorele nu au cedat, iar conlucrarea foarte bună dintre Cristina Neagu şi Oana Manea, plus intervenţiile Paulei Ungureanu, ne-au apropiat la trei goluri cu zece minute înainte de final.

Greşelile au intervenit, din nou, în jocul României, care a suferit o înfrângere neaşteptată, scor 19-23.

În Grupa A, în celelalte două partide: Brazilia – Norvegia 31-28 şi Spania – Muntenegru 25-19.

Următorul meci al României va avea loc pe 8 august, împotriva gazdei Jocurilor Olimpice, reprezentiva Braziliei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns