Rezultate catastrofale la simularea Evaluării naţionale

Rezultate foarte slabe la simularea examenului de evaluare naţională în judeţul Timiş, 2.427 de elevi de clasa a VIII-a au luat note sub cinci (respectiv 47,68 la sută dintre participanți).

Medii între 5 și 5,99 au obținut 729 de elevi, iar 682 de elevi au fost notaţi între 6 și 6,99.

Medii între 7 și 7,99 au obținut 601 elevi, iar 493 de elevi au primit note între 8 și 8,99. 157 de elevi de clasa a VIII-a au obținut medii între 9 și 9,99. În întreg județul Timiș s-a înregistrat o singură medie de 10.

La clasa a VII-a, procentul de promovare în județul Timiș conform notelor obținute la simularea evaluării ar fi fost de 50,62 la sută. 63,71 la sută dintre candidaţii de la proba de Limbă şi literatura română au obţinut note peste cinci.

În schimb, la Matematică, au luat note peste cinci doar 40,98 la sută. La clasa a șaptea nu s-a obţinut nici o medie de zece.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Rezultate catastrofale la simularea Evaluării naţionale

  1. Si c are este problema , doar nu vreti sa promoveze toți, si numai cu 10 pe linie , nivelul adevarat este oricum mult mai scazut de ceea ce se spune în articol , dar și asa nu are nici o importanta , la facultate se intra ducînd două hîrtii, certificatul de nastere si diploma de bacalaureat , spre cinstea sa , domnul ministru Funeriu a făcut ca acest bacalaureat sa fie asa , cum erau furcile caudine , spre nemulțumirea celor de la universități, care au rămas fără un număr mare de studenți, dar nu va agitati , face doamna ministru ceva si rezolva si cu acest examen , ca sa fie toți mulțumiți, si elevii și profesorii din învățămîntul superior , sa aiba norme si implicit salarii foarte mari .

Lasă un răspuns