Revoltător! Prințul Turcesc are steag… unguresc. Ritivoiu: „Nu încercați să ne călcați în picioare, că nu vă permitem!”

Revoltător! Prințul Turcesc are steag… unguresc. Ritivoiu: "Nu încercați să ne călcați în picioare, că nu vă permitem!”

Imagine revoltătoare la Biserica reformată din cartierul Prințul Turcesc, unde au fost arborate doar drapelele Ungariei și ale UE, fără cel al României. Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, a luat atitudine publică față de această situație:

”Sfidare! Drapelul Ungariei arborat în Timişoara fără Tricolor! Biserica reformată maghiară din Prințul Turcesc are arborate drapelele Ungariei şi al Uniunii Europene. Nici măcar nu au suport pentru steagul nostru! Legea română interzice arborarea drapelelor altor țări în absența Tricolorului!

CITEȘTE ȘI: Video! E prăpăd într-o comună periurbană. Câinii vagabonzi terorizează populaţia, iar autoritățile locale nu pot rezolva problema, pentru că au ”botniță”

Solicit Prefecturii să ia măsuri de urgență! Râdem, glumim, suntem oraş multicultural, conviețuim armonios, ne putem face că înțelegem că ați făcut biserica pe banii Ungariei. Dar nu încercați să ne călcați în picioare, că nu vă permitem!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Revoltător! Prințul Turcesc are steag… unguresc. Ritivoiu: „Nu încercați să ne călcați în picioare, că nu vă permitem!”

 1. Radem, glumim.. Hm. Hm.. platim! Imi place tipul! Cel putin reactioneaza cineva la nesimtirea din ce in ce mai mare a ungurilor. Draganescu a’ nost’ doarme in post! 

  1. De unde nesimțire, când au tot dreptul să aibă acel steag acolo?
   În clădire își are sediul și Consulatul Onorific al Ungariei, dacă nu știați.
   Iar acest complex nu are doar scopul de biserică reformată, ci și de centru cultural al comunității maghiare, de exemplu!

  2. Să știi că și la Szeged, pe clădirea Consulatului General al României, este doar steagul României arborat. Deci, mai informeaă-te înainte să îi faci ”nesimțiți mari” pe maghiari.

 2. Deșteptu’ ăsta oare are habar că în clădire are sediul un CONSULAT STRĂIN? Oare ce steag ar fi vrut să fie arborat acolo??

  1. El sigur stie ca acolo e un consulat dar mai stie si ca putini stiu asta, asa ca a vrut sa puncteze la capitolele: noi suntem romani, afara cu ungurii din tara, pericolul iredentist, bozgorimea si altele

 3. Cica „ritimisi” are ceva fonctie in Europa…Cica ar fi in conducerea Regiunilor…  Cu asa un discurs… mi-e rusine si pentru el.

Lasă un răspuns