Reviriment rezidenţial la 10 kilometri de Timişoara. Terenurile pentru case se vând ca pâinea caldă

La nici zece kilometri de municipiul Timişoara, se află o comună care, în ultimul timp, a devenit tot mai atractivă pentru investiţiile imobiliare. Acest domeniu se află în plină ascensiune, iar tot mai mulţi investitori cumpără parcele de teren sau case pentru a se stabili zonă.

„Lunar, la Bucovăţ, se eliberează cel puţin zece autorizaţii de construire”, ne-a precizat Laurenţiu Jivan, promotorul local din cadrul primăriei.

Dintre cele 600 de gospodării, câte are comuna, peste 200 aparţin celor care au venit recent în localitate. „Cei mai mulţi provin din Timişoara, dar sunt şi din judeţele Mehedinţi, Dolj, Gorj, Cluj, Bihor, chiar şi din Republica Moldova”, a precizat Laurenţiu Jivan.

Bucovăţul este o localitate care beneficiază de spaţii ample, o pădure umbroasă, de multă linişte, toate acestea fiind motive pentru care tot mai mulţi oamenii sunt interesaţi să investească în această localitate,în care, în ultimul timp, chiar şi preţul unui metru pătrat de teren intravilan a crescut vertiginos, de la şapte până la 28 de euro.

1 Comments
carusel 12/06/2017
Da , 200 pare foarte mult pentru o localitate rurala , dar pe linga cei 5 000 000 de romani din vest , dintre care foarte multi si au construit si isi construiesc case acolo parca nu mai este asa de mult ,cit despre pretul pe metru patrat , este rupt total de realitate , crescut artificial .