Revin vaporaşele pe Bega!

vaporase 7

Venirea primăverii coincide şi cu reluarea transportului în comun cu vaporaşele pe Bega. Acestea au fost deja scoase pe apă pentru probele tehnice, iar din 8 martie vor efectua din nou transport public, în regim de curse regulate de transport public în timpul săptămânii.

În weekenduri se vor face şi curse de agrement.

Reluarea acestora a fost precedată de operaţiuni de verificare a fundului canalului Bega cu ajutorul unor scannere, pentru a se asigura că nu există nici un pericol în calea vaporaşelor. Totodată, s-a efectuat revizia tehnică a ambarcaţiunilor.

Transportul cu vaporaşele s-a bucurat de un mare succes, o dovadă fiind faptul că nu mai putin de 86.000 de oameni s-au plimbat cu vaporasele pe Bega de când s-au introdus aceste curse de către Societatea de Transport Public Timişoara (STPT).

Cele şapte vaporaşe au fost achiziţonate de Primăria Timişoara în cadrul unui proiect european în urma căruia au fost reabilitate malurile Canalului Bega. „Ne bucurăm foarte mult că timişorenii au apreciat transportul cu vaporaşele şi sunt convins că şi în acest an vor apela cu încredere la serviciile societăţii noastre. Fără îndoială, vaporaşele dau o notă de culoare oraşului şi contribuie la farmecul Timişoarei”, a declarat Nicolae Bitea, director general al STPT.

Pe de altă parte, începând de ieri, încă două linii ale Societății de Transport Public Timișoara au fost suplimentate cu câte un mijloc de transport în comun. Este vorba despre liniile Expres 2 autobuze și 9 tramvaie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Revin vaporaşele pe Bega!

  1. Succes ? Care succes ? Bani aruncati pe Bega , cine merge cu cutiile alea de conserve ? Cutiile alea sunt focare de virusi si aerul din ele inrespirabil.

Lasă un răspuns