Reveniri spectaculoase la Prefectura Timiş

PNL Timiş aşteaptă decizia guvernului pentru a o instala în funcţie de prefect pe Liliana Oneţ. În trecut, ea a mai lucrat în instituţie, deţinând postul de subprefect.

Şi mai spectaculoasă se anunţă o altă revenire la Prefectura Timiş, după instalarea noii echipe de conducere.

Astfel, dacă se va decide să se creeze două posturi de subprefect, unul va rămâne deţinătorului actual, Daniel Franţescu (datorită negocierilor cu ALDE), iar celălalt scaun va fi ocupat de Mircea Băcală, şi el fost ocupant al funcţiilor de vârf din instituţie, atât ca prefect, cât şi ca subprefect.

5 Comments
maricica 02/12/2019
Macar e o tipa faina, auziti, dar Aura cand zboara???
Andrei 01/12/2019
D-na Liliana Onet este un om deosebit din toate punctele de vedere,cu o vasta experiența,o finețe de neegalat și cu un puternic simt de raspundere!Deci pentru voi cârcotașii sunt sigur ca nimeni nu era bun pentru respectiva funcție,voi sunteți cei mai frumoși și deștepți!
Adevar 28/11/2019
Vechiul PDL, noul PNL. RUSINE!!!!!
COSTEL 28/11/2019
PE LA CASA DE SANATATE MADAM ONET A LUAT SALARIU RESTU 0000 ACTIVITATE.
Insider 28/11/2019
O femeie finuță și frumoasa foc, dar cam atât. Jalnic PNL, că vine cu aceeași oameni din trecut, care nici n-au excelat profesional. Aceeași Mărie, cu altă pălărie... O și văd pe madam Oneț lupta du-se cu problemele din Politie, Garda de Mediu, Sănătate, Educație și mai câte... Când ea se pricepe cel mai bine la moda.