Reunire alb-violetă la stadionul „Dan Păltinişanu”

Ionut Popa 1

Elevii lui Ionuţ Popa sunt aşteptaţi joi, la ora 15, la prima şedinţă de pregătire din 2018, aceasta urmând să se desfăşoare pe unul dintre terenurile complexului sportiv „Dan Păltinişanu”. Vizita medicală se va desfăşura pe durata a două zile, joi şi vineri.

Antrenamentele vor continua pe plan local până în ultima zi a acestei săptămâni, când fotbaliştii alb-violeţi vor primi liber.

Începând de luni şi până în 18 ianuarie, ei vor efectua un cantonament la Poiana Braşov, unde nu au prevăzută, momentan, nici o partidă de verificare. Startul amicalelor va fi dat în 20 ianuarie, împotriva unui adversar nestabilit. Trei zile mai târziu va avea loc un nou test, nici pentru acel joc nefiind desemnată încă echipa adversă.

În 24 ianuarie, ACS Poli va juca în deplasare cu FK Vozdovac (Serbia, locul al şaselea în primul eşalon), în 25 ianuarie băieţii lui Ionuţ Popa îşi vor măsura forţele acasă cu Ripensia Timişoara, în 27 ianuarie este programat un amical în Ungaria, adversarul urmând să fie anunţat zilele următoare, iar în 30 ianuarie alb-violeţii vor da piept, la Sebiş, cu divizionara a treia locală Naţional.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns