Rețea nouă de alimentare cu apă în Calea Șagului. Pe ce străzi va fi întreruptă furnizarea apei reci

Se oprește apa în mai multe localități din județul Timiș

Mâine, 13 iunie, între orele 9 – 15, Aquatim a programat o lucrare de conectare la rețeaua existentă a unei conducte noi de apă (ce va alimenta, în viitor, localitatea Șag), care va avea loc la intersecția străzilor Calea Șagului și Ovidiu Cotruș.

Lucrarea marchează finalizarea unei investiții în valoare de aproximativ 1,4 milioane lei, finanțată din fonduri propri ale societății, reprezentând extinderea rețelei de alimentare cu apă între str. Anton Bacalbașa și Calea Șagului, pe o lungime de circa 1.700 m.

Pentru efectuarea lucrării este necesară întreruperea furnizării apei reci, în intervalul orar 9-15, pe străzile Ovidiu Cotruș, Calea Șagului între str. Sulina și Ovidiu Cotruș, precum și la sediile companiilor Auto Europa, Autoglobus, Casa Auto Timișoara, Energoconstrucția SA, stația de sortare Retim, CET Timișoara Sud și Arabesque.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

Consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *