Rețea care transporta migranți înspre vestul Europei, descoperită la Timișoara. Cât de mare era operațiunea traficanților

Membrii unei grupări specializate în trafic de persoane au fost reținuți de polițiștii de frontieră din Timiș și sunt cercetați pentru trafic de migranți.

CITEȘTE ȘI: Noile restricții impuse în state din Uniunea Europeană adâncesc și adâncesc și mai mult criza economică

Liderul grupării a fost capturat într-un taxi în Timișoara, apoi polițiștii au reținut trei grupuri de cetățeni străini intrați ilegal în țară. Nouă persoane de origine turcă au fost găsite ascunse într-un tir, iar 50 de migranți au fost ridicați dintr-o parcare unde așteptau să fie îmbarcați.

Rețeaua ducea cetățeni turci și sirieni în Germania. Liderul grupării, cetățean turc, lucra împreună cu mai mulți transportatori români, ridicați și ei de polițiștii de frontieră.

Conform anchetatorilor, filiera a transportat peste granițe peste 150 de migranți într-un timp foarte scurt. 100 de cetățeni străini urmau să plece în aceste zile cu alte curse spre vestul Europei.

Migranții plăteau pentru transportul de la preluarea din Turcia până în vestul Europei între 10.000 și 15.000 de euro.

sursa: stiriletvr.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Rețea care transporta migranți înspre vestul Europei, descoperită la Timișoara. Cât de mare era operațiunea traficanților

  1. Măi frate dar noi chiar sîntem tîmpiți. Băieții ăștia trebuiau premiați că ne scapă de atîtea guri de hrănit, sînt niște eroi ! Lucovid Orban se plînge că nu are bani de pensii și în același timp îi ține pe ăștia cu forța în România în loc să îi ajute să se care și să se spele pe cap Orban celălalt cu ei ! neam de idioți ! În loc să zicem Doamne ajută că se duc, noi îi arestăm pe cei care îi ajută, să îi mai ținem o vreme și pe ăia pe banii noștri !

Lasă un răspuns