Restricții în trafic

lucrari 2

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, până în 23 august, se vor executa lucrări de întreținere și reparații la podul peste râul Mureș, situat pe DN 76, în zona Șoimuș, între autostrada A1 și DN7, la kilometru 0+100.

Până în data de 9 august, în zonă se va circula cu restricții timp de trei ore (intervalul 11-14), iar în perioada 9-23 august, restricțiile vor fi instituite timp de cinci ore (intervalul 11-18).

Intervalul orar în care se execută lucrările poate fi modificat, în funcție de avizul CFR SA, deoarece este necesară și întreruperea alimentării cu energie electrică a magistralei de cale ferată.

Utilajul cu ajutorul căruia se execută reparațiile va fi amplasat pe o bandă de circulație, zona fiind restricționată și semnalizată cu piloți de circulație.

Traficul se desfășoară alternativ, pe o bandă. Deoarece este posibil să se formeze coloane de autovehicule la ieșirea de pe autostradă, pe sensul Sibiu-Deva, pe DN 76, dar și pe DN 7, la intersecția cu DN 76, pentru evitarea zonei de lucrări, poate fi folosită ruta DN7 Deva – Simeria – intersecție A1 și retur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns