Restricții de circulație pe străzile Ion Vidu, Béla Bartók și Calea Bogdăneștilor

Restricții de circulație pe străzile Ion Vidu, Béla Bartók și Calea Bogdăneștilor

Restricții de circulație pe străzile Ion Vidu, Béla Bartók și Calea Bogdăneștilor.

În luna noiembrie, Primăria Municipiului Timișoara intensifică lucrările de asfaltare pe Bulevardul Bogdăneștilor, în vederea reabilitării liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale. Pentru realizarea lucrării, circulația în zonă se închide în perioada 8 noiembrie – 30 noiembrie.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de 60 de m pe strada Grigore Alexandrescu și 15 m pe strada Ion Rațiu, înainte de intersecția cu Bogdăneștilor. De asemenea, se închide circulația pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul dintre strada Grigore Alexandrescu și strada Dunărea, în vederea finalizării lucrărilor aferente Proiectului Tehnic și încadrării în termenele stabilite.

CITEȘTE ȘI: Un’ te duci tu, doctore? Pentru un medic din Timișoara s-a inventat programul de lucru confidențial la o instituție publică

Circulația vehiculelor mici, sub 2,7 t, va fi direcționată pe străzile Moise Doboșan și Mircea Cel Bătrân, cu ieșire pe Bulevardul Cetății, respectiv pe strada Macilor, în timp ce vehiculele de tonaj mare, de peste 2,7 t, vor fi direcționate către Bulevardul Cetății, respectiv Bulevardul Circumvalațiunii.

De asemenea, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a avizat închiderea temporară a străzilor Béla Bartók și Ion Vidu, în perioada 9 noiembrie – 11 noiembrie 2023, în intervalele orare 09:00 – 15:00 și 19:00 – 06:00. Închiderea circulației rutiere a fost solicitată de Universitatea Politehnica din Timișoara, în vederea modernizării, extinderii și echipării infrastructurii educaționale a Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului.

„Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor în zonele menționate”, anunță reprezentanții primăriei.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *