Restricții de circulație în Timișoara, până la jumătatea lunii noiembrie. Lista cu străzile afectate

Restricții de circulație pe mai multe străzi din Timișoara

Restricții de circulație în Timișoara, până la jumătatea lunii noiembrie. Lista cu străzile afectate

Primăria Municipiului Timișoara (PMT) a transmis că, la solicitarea operatorilor care prestează activități de reparații sau investiții și organizatorilor de evenimente culturale, Comisia de Circulație a aprobat o serie de închideri și restricții ale traficului, necesare pentru efectuarea unor lucrări, dar și pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activităților culturale și sportive.

Duminică, 22 octombrie 2023, între orele 06:00 – 23:00 – traficul rutier va fi închis pe strada Tata Oancea, tronsonul cuprins între strada Jules Verne – strada General Magheru, în vederea organizării evenimentului „Străzi pentru Comunitate”.

Duminică, 22 octombrie, între orele 7:00 – 17:00 se desfășoară „Timişoara City Marathon”, iar pentru organizarea evenimentului în condiții sigure, traficul rutier va fi închis pe următoarele rute: Piața Libertății, strada Lucian Blaga, 20 Decembrie, bulevardul C.D. Loga, strada George Enescu, malul drept al râului Bega, podul de Fier, Splaiul Tudor Vladimirescu (pe trotuar), malul stâng al râului Bega, bulevardul Vasile Pârvan (inclusiv Pasajul Michelangelo), bulevardul Corneliu Coposu, strada Pestalozzi (2 benzi) până în dreptul străzii Ștefan cel Mare, Splaiul Nistrului, parcul Regina Maria, strada I.L. Caragiale, Piața Romanilor, Podul Decebal (pe trotuar), malul drept al râului Bega, Splaiul Spiru Haret, 20 Decembrie, bulevardul C.D. Loga, Piața Victoriei, strada Alba Iulia, Piața Libertății.

Luni, 23 octombrie – 6 noiembrie 2023 – restricții rutiere pe Calea Torontalului, pe sectorul cuprins între intersecția cu strada Călan și intersecția cu strada Liege, dar și sectorul cuprins între intersecția cu strada Liege și intersecția cu strada Felix, în scopul derulării lucrărilor la instalația de alimentare cu apă.

Luni, 23 octombrie – 29 octombrie 2023 – se va turna ultimul strat de asfalt, cel de uzură, pe Bulevardul Cetății, în parcări și pe străzile laterale. Pentru realizarea lucrării, se va închide sensul de circulație dinspre Calea Torontalului înspre Calea Bogdăneștilor și se va circula pe două benzi, în ambele sensuri, pe partea dinspre Calea Bogdăneștilor înspre Calea Torontalului.

Miercuri, 25 – 30 octombrie – restricționarea traficului rutier pentru desfășurarea lucrărilor la instalația de alimentare cu apă pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Gheorghe Adam și intersecția cu Strada Măcin și respectiv în dreptul imobilului cu nr.62, pe a doua bandă de circulație.

Joi, 26 octombrie – 19 noiembrie – restricționarea traficului rutier în vederea realizării lucrărilor la instalația de canalizare pe strada Petriceicu Hașdeu, pe tronsonul cuprins între Calea Bogdăneștilor și Aprodul Movilă.

Joi, 26 octombrie – 12 noiembrie – restricționarea traficului rutier pe bulevardul Take Ionescu intersecție cu strada Aurel Popovici, pentru derularea lucrărilor la instalația de alimentare cu apă.

„Recomandăm șoferilor să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate, ocolind zonele în care se derulează evenimente publice sau lucrări”, a precizat PMT.

CITEȘTE ȘI: Spațiile publice din Timișoara sunt invadate, în continuare, de buruieni și gunoaie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *