Iohannis: Nu sunt date că Republica Moldova ar fi ținta vreunui atac sau că ar fi planificată vreo acțiune care o privește

Iohannis: Nu sunt date că Republica Moldova ar fi ținta vreunui atac sau că ar fi planificată vreo acțiune care o privește

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înaintea Summitului NATO de la Bruxelles, că nu sunt niciun fel de informații că Republica Moldova ar fi ținta vreunui atac sau că ar fi planificată o acțiune la adresa acestui stat. 

„Nu sunt justificate îngrijorările legate de țara noastră, România e în siguranță, e apărată de cea mai mare alianță, dar nici îngrijiorările legate de Republica Moldova nu au justificare.

CITEȘTE ȘI: Reprezentanții Primăriei Timișoara, discuții cu mediul de afaceri pentru începerea unor proiecte pe Calea Stan Vidrighin

Nu sunt nicun fel de date că Republica Moldova ar fi ținta vreunui atac sau că ar fi planificată o acțiune care privește Moldova.

Problemele Republicii Moldova vin din numărul mare de refugiați, slăbiciunea economică și situația energetică, Republica Moldova e stat captiv, primește energie doar din două surse – Rusia și Transnistria.

Cam acestea sunt problemele Moldovei, putem ajută cu finanțări, transfer de energie și sprijin pentru economia Republicii Moldova.

Dar, la acest moment nu avem niciun fel de date că ar există alte amenințări”, a declarat Klaus Iohannis, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor.

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *