A renunţat la medicină pentru legumicultură. Un fost medic pune pe picioare o seră de trei milioane de euro, în care se vor cultiva roşii aproape tot anul

sere biled

La ieşirea din localitatea Biled, la nici un kilometru, pe drumul spre Şandra, se construieşte o seră.

damian-raileanu„E o investiţie mare, în valoare de trei milioane de euro, din care 500.000 euro sunt bani europeni. Construcţia se va întinde pe o suprafaţă de 1,6 hectare, iar primele tomate se vor recolta în toamna anului viitor”, ne-a declarat Damian Raileanu, proprietarul afacerii, fost medic. În seră se vor cultiva doar roşii, răsadurile fiind aduse din Ungaria”, ne-a spus noul antreprenor.

CITEŞTE ŞI: „Tot timpul i s-a băgat în cap că eu sunt o puşcăriaşă, că sunt o ţărancă”. Brigitte Sfăt, șah mat la Ilie Năstase. Soția tenismenului a făcut declarații EXPLOZIVE

Pentru Damian Raileanu, acest gen de afacere este una cu totul nouă. De profesie medic, investitorul a fost nevoit să facă faţă unei noi provocări.

Pentru a putea şti toate tainele legumiculturii, el a fost obligat să înveţe şi a asimilat informaţiile necesare pentru demararea acestui gen de activitate, fiind secondat de ingineri agronomi şi de cercetători din Olanda. Va cultiva un singur soi de roşii, însă în sera mai mică va planta şi roşii cherry.

Construcţia special amenajată va fi încălzită, astfel că se vor recolta tomate aproape tot anul. „Roşiile vor fi vândute pe piaţa internă, la preţ de producător, tocmai pentru ca timişoreanul să aibă posibilitatea să le cumpere la un preţ foarte mic”, a adăgat legumicultorul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “A renunţat la medicină pentru legumicultură. Un fost medic pune pe picioare o seră de trei milioane de euro, în care se vor cultiva roşii aproape tot anul

  1. Asta-i intrebarea…de unde a facut rost de diferenta !!!!! JENANT !!! OMUL ASTA INVESTESTE,CREAZA LOCURI DE MUNCA SI VA PRODUCE PENTRU NOI TOTI !….DACA AR PROCEDA TOTI ASA NU AM BATE PASUL PE LOC SI AM FI LA COADA EUROPEI !FELICITARI DOMN DOCTOR !!!

    1. Niciodata nu se intreabă cum ai făcut primul Million !!!
      Bravo lui…cert este că nu se face usor?
      Inseamna ca l-a dus Capu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *