Remiză cu opt goluri în zăpadă. Următoarele trei meciuri oficiale jucate de ACS Poli

În primul amical din această săptămână, ACS Poli a încheiat la egalitate, miercuri, scor 4-4, cu divizionara a treia Centrul Naţional de Pregătire Timişoara.

Tehnicianul Leo Grozavu a folosit o formulă de start ce a inclus un singur jucător titularizat în etapa precedentă, Alin Şeroni. În rest, rezerve şi fotbalişti care nu au prins lotul în partida din deplasare cu Juventus Bucureşti, pierdută de bănăţeni cu scorul de 1-0.

Şeroni a marcat, miercuri, unul dintre golurile formaţiei alb-violete, în minutul 8, din penalty. Velcotă a punctat de trei ori, în minutele 9, 24 şi 27, ultima dată tot dintr-o lovitură de pedeapsă.

ACS Poli Timişoara: Smaranda – Ciucur, Khubutia, Şeroni, Neagu, Carabela, Velcotă, Zaluschi, Popovici, Bîrnoi, Drăghici. Pe parcursul întâlnirii au intrat Pop şi Oprea.

Sâmbătă, cu începere de la ora 12, băieţii lui Grozavu vor juca pe terenul liderului CFR Cluj.

În altă ordine de idei, Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat modificări în programul etapei a treia, publicând şi desfăşurătorul meciurilor din runda cu numărul cinci a eşalonului de elită.

ACS Poli Timişoara va disputa următoarele trei partide în zile de luni, urmând să dea piept, în ordine, cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (2 aprilie, ora 20,45, pe teren propriu), Gaz Metan Mediaş (9 aprilie, ora 15,30, în deplasare) şi FC Botoşani (16 aprilie, ora 18, pe teren propriu).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns