Relaxare în natură, în Banatul Montan

Relaxare în natură, în Banatul Montan

Veşti bune pentru iubitorii de natură şi drumeţii în Munţii Cernei! Începând cu data de 7 mai, Glamping Camp Dobraia se redeschide!

Este vorba de deja renumitele corturi din cătunul izolat din comuna Cornereva, în inima muntelui, acolo unde ești mai aproape de natură ziua și atingi stelele cu mâna, noaptea. Pentru turiştii care ajung aici, condiţiile de cazare sunt din cele mai bune: corturile au curent continuu, mobilier personalizat şi terasă.

„După o iarnă lungă și friguroasă, primăvara cea mult aşteptată a venit! Natura de aici, din Munţii Cernei, ne umple sufletul de bucurie şi linişte. În mijlocul ei, putem regăsi ceea ce căutăm de mult… viaţa noastră în tihnă!“, au arătat cei ce administrează acest camping.

CITEȘTE ȘI: ”Perseverența de a face acest film a fost suficient de mare încât să mă țină treaz timp de zece ani”

Din aceste locuri se pot face drumeţii spre cătunul Ineleţ şi se poate admira frumoasa vale a Cernei. Locul, de o frumuseţe de nedescris, a fost şi este promovat de cei de la Banatul Montan, care au descris atât de bine, într-o singură frază, această locaţie: „Aici nu ajunge oricine, dar şi cine ajunge e răsfăţat din plin!“, conform caon.ro.

Foto: Facebook/ Glamping Camp Dobraia


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *