Reguli noi la vaccinarea cu AstraZeneca: Te poți vaccina prezentându-te direct la centrul de vaccinare, fără programare, doar cu buletinul

Vaccinarea cu vaccinul împotriva COVID-19 produs de AstraZeneca se va face direct prin prezentarea la centrul de vaccinare (doar centrele cu vaccin AstraZeneca) fără programare prealabilă, arată un document semnat de coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, și adresat ministrului Sănătății și Direcțiilor de Sănătate Publică, document obținut de HotNews.ro.

Condiția este ca în centre să nu fie persoane programate.

Decizia a fost luată „ca urmare a scăderii adresabilității populației” pentru vaccinarea cu acest vaccin, se arată în documentul semnat de Valeriu Gheorghiță.

Peste 300.000 de români și-au anulat programările sau nu s-au prezentat la vaccinarea cu AstraZeneca, anunța săptămâna trecută medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.

207.000 de români și-au anulat programarea făcută pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, iar dintre cei care au confirmat programarea 99.000 nu s-au prezentat, după ce au apărut informaţii legate de tromboze asociate acestui vaccin, spunea marțea trecută Valeriu Gheorghiță.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Balti 13 aprilie 2021
Asa incredere are lumea in vaccinuri, sunteti patetici dragi doctori