Regal teatral pentru copii, de 1 Iunie

teatru merlin

Multe zâmbete, fețe îmbujorate și priviri fericite adună mereu ziua de 1 Iunie. Şi anul acesta, echipa Teatrului “Merlin”, care iubeşte entuziasmul copiilor, concentrarea lor în urmărirea spectacolelor și aplauzele oferite cu atâta generozitate, a ales să fie aproape de micuţii cu care a construit punţi ce vor dăinui în timp.

“Ziua de 1 Iunie 2020 va fi altfel, dar evenimentele artistice nu vor lipsi, Teatrul «Merlin» susținând inițiativa Consiliului Județean Timiș de a oferi un regal artistic copiilor și, de ce nu, întregii familii, prin oferta bogată a zilei, constituită într-un super show.

Astfel, luni, sub genericul «Să fii mic, e lucru mare!» de la ora 10, începe transmisia online a evenimentului despre care v-am vorbit.

În cadrul acestuia, Teatrul Pentru Copii și Tineret «Merlin» Timișoara prezintă spectacolul «Ariciul» în regia artistică a lui Dio Zoltan. Acesta va fi transmis online pe trei pagini de facebook: a Consiliului Județean Timiș, a președintelui CJT,Călin Dobra, și a Teatrului Pentru Copii și Tineret «Merlin».

De colaborarea acestuia din urmă cu Institutul Cultural Român la Madrid se bucură și copiii din Spania, deoarece la 18, ora României (17, ora Spaniei) vor putea urmări pe pagina de facebook a Institutului Cultural Român la Madrid spectacolul nonverbal «Dănilă Prepeleac» în regia artistică a lui Traian Șoimu, cu scenografia și sculptura lui Zsolt Fehervari și muzica lui Daniel Simion.

Iar pentru cei care revin în case în prag de seară, ne-am gândit că n-ar fi rău ca unul dintre cele mai premiate spectacole din repertoriul nostru, «Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte» în regia artistică a lui Toma Hogea, să poată fi vizionat pe pagina de facebook a Teatrului «Merlin», începând cu ora 19”, subliniază reprezentanţii instituţiei timişorene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *