Rectorul Marilen Pirtea, un model de ”copiutze” pentru nota 5

Marilen Pirtea: traficul este sufocat la orele de vârf, în Timişoara

Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest, s-a autosuspendat din funcție. Decizia este extrem de surprinzătoare, având în vedere că Pirtea renunță la funcție doar pentru o săptămână!

Dacă avea o problemă de rezolvat, putea să-și ia concediu, cu plată, fără bani, medical sau orice altă formulă, dar nu să te autosuspenzi dintr-o funcție atât de râvnită pentru că mergi să-ți vizitezi rudele.

Altul pare a fi substratul autosuspendării: prin acest șiretlic, mandatul său, care se încheie chiar zilele următoare, va fi considerat incomplet, iar rectorul va putea candida încă o dată, după ce i se încheie al doilea mandat!

Dacă e așa, Marilen Pirtea se înscrie perfect în categoria studenților (tot mai mulți, din păcate) care promovează examene prin diverse subterfugii: fac ”fitzuici”, ”copiutze”, se folosesc de telefoane și de microfoane invizibile la examene, totul pentru a lua nota 5.

Evident, rectorul UVT nu se mulțumește cu nota 5, el vrea 10, pentru că aspiră la funcții foarte înalte în sistem, fie că vorbim de cel politic, fie că ne referim la latura tehnocrată. Dar, metoda folosită pentru a-și atinge scopurile nu diferă cu nimic de cea a ”copiutzelor” studenților care transpiră pentru nota 5.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Rectorul Marilen Pirtea, un model de ”copiutze” pentru nota 5

  1. Doar in Romania si in particular la fabrica de diplome de …Vest e posibil asa ceva, reinterpretarea legii care impune o limita de maxim doua mandate! Acest individ adopta modelul Dragulescu de la medicina singurul rector care a avut 4 mandate pe motiv ca in primul a fost cateva luni si ministru sanatatii iar in al treilea mandat se judeca cu ministerul invatamantului pentru ca primul mandat sa nu se considere!! Deci al doilea era primul iar al patrulea il considera ca al doilea mandat! Identic va face si senior Pirtea ramanand rector … fara numar

Lasă un răspuns