Record de turişti pe Muntele Mic!

muntele mic 1

Staţiunea Muntele Mic din judeţul Caraş-Severin a consemnat cea mai aglomerată zi din istoria sa. Astfel , cei mai mulţi turişti înregistraţi până acum pe Muntele Mic au fost prezenţi sâmbătă.

Nu mai puţin de 2.500 de turişti s-au bucurat de zăpadă în staţiunea montană din judeţul Caraş-Severin, potrivit administratorilor paginii de Facebook Muntele Mic Online. Administratorii paginii de socializare îşi cer scuze că nu au făcut faţă unui asemenea aflux, dar, în acelaşi timp, se declară onoraţi şi stimulaţi în a investi în continuare în Muntele Mic.

CITEȘTE ȘI: Doctoriţă filmată în timp ce refuză internarea unui pacient. Într-un acces de furie, rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital | VIDEO

„Aproximativ 900 de masini erau stationate pe drum si în parcare, estimām cā astāzi la prânz erau circa 2500 de turisti. Ne cerem scuze cā nu am fācut fatā unui asemenea aflux dar în acelasi timp ne simţim onoraţi şi stimulaţi în a investi în continuare la Muntele Mic.

Poate vi se pare puţin ce s-a fācut aici dar sā stiti cā totul este fācut de privati, nu avem un bec în statiune, apā, canalizare, salubrizare, drumuri în statiune etc.Singura subventie este de la CJ CS în alimentarea cu electricitate a noului Telescaun Vâlsanul si a zonei respective. Totul e fācut din banii nostri, ai celor care au investit aici.

Asteptām de la noul primar,un bun cunoscātor si iubitor al muntelui care stim cā s-a implicat deja în niste proiecte guvernamentale sa facã în sfârsit ceva pentru munte ce n-au fācut cei dinaintea lui dar si a celorlalte autoritati locale, judetene si guvernamentale sā ne ajute si sā facā ceva pentru acest loc.

Avem sanse sā facem din acest loc din Banatul de munte un loc decent, aproape de dumneavoastrā.Mai sunt multe de fācut dar suntem pe drumul cel bun si reusita noastrā depinde de prezenta dumneavoastrā. La anul va creste mult capacitatea de transport, parcarea, vor aparea vreo 3 apres-skiuri.

Indiferent câti bani are un investitor, reusita depinde de returnarea investitiei, altfel nu are nici sens si nici viatā. Închei prin a vā multumi pentru vizita numeroasā si scuzele de rigoare cā nu am fācut fatā unui public atât de numeros”, au declarat administratorii paginii de Facebook, scrie radioresita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns