Doctoriţă filmată în timp ce refuză internarea unui pacient. Într-un acces de furie, rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital | VIDEO

spital 9

O doctoriţă de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmată în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti, iar într-un acces de furie rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital. ”Nu-mi merge pixul”, răspunde medicul.

Potrivit unei înregistrări care a apărut în mediul online, o femeie s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Băicoi cu o rudă, trimisă de Spitalul Judeţean Ploieşti, unde medicii ar fi scris „retur internare Băicoi”.

Doctoriţa refuză internarea, iar întrebată asupra motivelor, răspunde: ”Ştiţi care e chestia? Eu ies din gardă mâine la ora 8. Dacă îmi mai vin 20 ca dvs …”.

Femeia îi spune medicului că a venit la Băicoi pentru a-şi interna ruda, la care medicul îi spune: ”Aţi venit şi vă trimit acasă”.

Întrebată de ce refuză internarea, medicul răspunde: ”Nu vreau. (…) Internările nu se fac de la Ploieşti la Băicoi, aici eu hotăresc, nu Ploieştiul peste mine. (…) Nu-mi merge pixul”.

În cele din urmă, într-un acces de furie, doctoriţa rupe actele cu care femeia s-a prezentat la spital.

Managerul Spital Orăşenesc Băicoi, Irimescu Andreea, a declarat că în acest caz a fost deschisă o anchetă, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Doctoriţă filmată în timp ce refuză internarea unui pacient. Într-un acces de furie, rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital | VIDEO

Lasă un răspuns