Reacția primarului Nicolae Robu după tragedia din blocul unde au murit doi copii și o femeie

După ce vestea nenorocirii care i-a lovit pe locatarii unui bloc de pe strada Miorița din Timișoara s-a răspândit, primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook un anunț referitor la cele întâmplate.

CITEȘTE ȘI: Cazul blocului groazei de la Timişoara. Ministerul Sănătății anunță o anchetă

“CONDOLEANȚE
familiilor îndurerate de pierderea celor dragi în nenorocirea abătută asupra imobilului de pe str. Miorița, nr. 8.
Am aflat cu cutremurare că doi copii, unul de 9 zile și unul de 3 ani și mama acestuia din urmă și-au pierdut viața în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare ce a avut loc pe casa scării și în subsolul blocului în care locuiau. Desigur, e în derulare o anchetă și probabil va urma un proces judiciar care va stabili responsabilitățile și pedepsele conexe, dar asta nu-i poate readuce la viață pe cei decedați! Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecințe potențiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noștri! Ei trebuie exemplar pedepsiți!

La ora actuală, sunt 8 adulți și 9 copii internați și ce ne dorim cu toții este ca toți să treacă încercarea cu bine! Sunt prea mulți trei decedați, și-așa, e prea mult și când o singură ființă umană își pierde viața!

Pentru că oameni fără o minimă conștiință până și în fața unei asemenea tragedii încearcă să puncteze politic, vreau să spun răspicat: Primăria nu are nicio implicare în ceea ce s-a întâmplat, NU PRIMĂRIA A FĂCUT, NU PRIMĂRIA A DISPUS acea deratizare și nici nu avea cum să facă așa ceva, totul petrecându-se pe un domeniu privat, nicidecum pe domeniul public!

În situația dată, din respect față de familiile îndoliate, eu, actor politic fiind, refuz prezența în talk show-uri și în orice fel de emisiuni în care sunt prezenți politicieni, pe tema nenorocirii abătute asupra unor concitadini!”, a precizat el

3 Comments
ioan 19/11/2019
" Nu Primaria a facut,nu Primaria a dispus..",mai mult blocurile respective,fiind Domeniu privat,evident al Statului Roman. Aproape 80% din locuitori orasului,locuiesc in blocuri sau case proprietate privata, Atentie mare Timisoreni, nu sunteti in grija Primariei,doar Cel de SUS cu VOI,nici decum Robu.
Oli 18/11/2019
din intelepciunea marelui carmaci ''Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecințe potențiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noștri! Ei TREBUIE exemplar PEDEPSITI!'' Dar grinda sub forma portii de intrare in oras, care a cazut la furtuna din septembrie 2017 ce se mai aude? Acea poarta care a fost modificata din ordinului lui freza vopsita, fapt ce a determinat prabusirea si moartea unui tanar. Dupa doi ani ... tacere absoluta. Desigur Lae nu are nici o vina..... a fost doar soarta, hazardul sau OZN