Răzvan Ciobanu conducea cu peste 160 km/h, când a murit, la Săcele. Noi detalii din anchetă

Răzvan Ciobanu conducea cu peste 160 km/h, când a murit, la Săcele. Noi detalii din anchetă au fost dezvăluite după expertiza tehnică preliminară a maşinii în care şi-a găsit sfârşitul creatorul de modă.

Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea, la Săcele, în Constanţa, după ce Range Rover-ul pe care îl conducea a ieşit de pe şosea, a rulat pe câmp mai mult de 800 de metri şi a lovit mai mulţi copaci, răsturnându-se.

Expertiza tehnică preliminară a maşinii arată că airbag-urile s-au deschis la viteza de 160 de km la oră. Asta s-a întâmplat în momentul impactului cu primul copac, ceea ce înseamnă că înainte avea o viteză mult mai mare, conform surselor din anchetă.

Maşina a fost evident încetinită pe distanţa în care a rulat pe câmp, de terenul accidentat, şi e posibil ca pe şosea să fi avut aproape de 200 la oră.

Răzvan Ciobanu conducea maşina unor prieteni alături de care venise la mare în noaptea de Înviere. După nici 24 de ore, creatorul de modă s-a urcat la volan şi a plecat singur spre Capitală, dar se pare că a greşit drumul, a ajuns la Săcele şi acolo a avut loc nenorocirea.

Designerul a fost aruncat din maşină şi anchetatorii au anunţat că a murit din cauza unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Mishu 2 mai 2019
Băi fraților, voi v-ați hotărît să faceți concurență celor de la Cancan ? Vreți să le luați pîinea de la gură ? Dar mai lăsați-ne fraților cu Ciobanu ăsta că nu ați scris atît nici cînd a murit regele ! A murit un om și e păcat, Dumnezeu să îl ierte, dar nu a murit nici Versace, nici Chanel, nici Gagarin, a murit de mîna lui un poponar prost și drogat. Singura chestie care trebuia menționată este că noroc că nu a luat în bot vreo Dacie în cu care vreo familie cu doi, trei copii se ducea la mare. Atunci era tragedie. Deci, mai scutiți-ne de pseudo știri de astea că nu interesează pe nimeni !