Răzvan Burleanu, reales președinte al FRF. Unanimitate de voturi

Răzvan Burleanu, reales președinte al FRF. Unanimitate de voturi

Răzvan Burleanu, reales președinte al FRF. Unanimitate de voturi.

Toți cei 272 de membri prezenți la Adunarea Generală a FRF de marți l-au votat pe Răzvan Burleanu pentru încă un mandat (al treilea) la șefia Federației Române de Fotbal.

CITEȘTE ȘI: Incident armat într-o staţie de metrou din oraşul New York

Burleanu, singurul candidat, a fost pe placul tuturor celor prezenți, numărul de voturi adunate stând mărturie în acest sens.

„Mi-aş fi dorit să am un contracandidat, să dezbatem idei şi opţiuni, să avem contraargumente. Singurul lucru pe care îl extrag este că arătăm unitate şi determinare în drumul pe care îl străbatem deja de opt ani. Nu vin singur, ci alături de o echipă, echipa mea, a FRF, echipa dumneavoastră” – Răzvan Burleanu.

Adunarea Generală de astăzi s-a desfăşurat în aer liber, pe Arena Națională. Cei peste 200 de invitați au luat la tribuna oficială a celui mai mare stadion din țară.

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Răzvan Burleanu, reales președinte al FRF. Unanimitate de voturi

  1. Cine, e PULEANU ASTA ….? Unde a jucat fotbal, ce pregătire are, …? Ce rezultate are in cei 8 ani de președinție la FRF…? ROMANIA TREZEȘTE-TE,,,,! Dacă ar fi avut un pic de caracter in el, nu ar fi candidat. RUȘINE….
    Dacă, ajr avea un pic de demnitate in el ,ar demisiona. Dar nu are. Uniți îl vom determina sa demisioneze.
    ROMÂNIA este o țara cu tradiție,in fotbal, iar acest nemernic a distrus tot fotbalul românesc, PINA cind mai așteptăm,..? Du-te ma neghiobule ca nu este aceasta funcție pentru tine. Du-te , da repede…

Lasă un răspuns