Razie nocturnă de proporții la Timișoara

IMG 20220611 WA0005

Vineri seara și în noaptea care a urmat, în intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii Biroului Rutier și cei din cadrul celor 5 secții urbane din Timișoara, au desfășurat o acțiune în zona festivalului Vest Fest, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, fiind executate măsuri specifice în vederea prevenirii activităților infracționale, precum și creșterii vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Polițiștii au controlat 526 de autovehicule și au legitimat 604 persoane.

Au fost efectuate 201 testări cu aparatul etilotest și 13 cu aparatul drugtest.

„În urma activităților efectuate au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au constatat 2 infracțiuni( 1 pentru conducerea sub influența alcoolui și 1 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive).

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Pe Calea Torontalului din Timișoara a fost depistat un conducator auto ce se afla sub influența substanțelor interzise(amphetamine). S-a întocmit dosar penal.

De asemenea, tot pe Calea Torontalului din Timișoara, a fos depistat un conducator auto, circulând sub influența băuturilor alcoolice, având 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal.

În acest weekend,polițiștii rutieri se vor afla pe străzile din județ în vederea prevenirii și combaterii abaterilor rutiere”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: IPJ Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *